Pekándiós, Juharszirupos fonat

Pekándiós, Juharszirupos fonat

Összetevők:

Tészta: Búzafinomliszt, margarin (pálma- és repceolaj, ivóvíz, emulgeálószer (növényi E471), étkezési só, savanyúságot szabályozó anyag (E330), természetes aroma anyag, A-vitamin, természetes aroma), ivóvíz, pasztörizált tojássárgája, cukor, élesztő, sütőpor (dextróz, emulgeálószer (növényi (E472e), lisztkezelő szer (E300, alfa-amiláz, xilanáz) stabilizálószer (E440(i)), étkezési só, malátázott búzaliszt.

Töltelék: cukor, margarin (pálma- és repceolaj, ivóvíz, emulgeálószer (növényi E471), érkezési só, savanyúságot szabályozó anyag (E330), természetes aroma anyag, A-vitamin, természetes aroma), ivóvíz, juharszirup 1%, pudingpor (cukor, módosított keményítő, tejfehérje), zsírpor (kókuszzsír, glükóz szirup, kazeinát (tej), sovány tejpor, stabilizálószer (E339(ii), E404, E450(iii)), természetes vanília aroma, étkezési só, színezék (E160a(iii), természetes aroma), búzafinomliszt, nádcukor szirup, sűrítőanyag (E401, E440), természetes aroma.

Dekoráció: pekándió 4%, cukormáz (ivóvíz, fényező anyag (E953) cukor, zselésítő anyag (E406), savanyúságot szabályozó anyag (E330)), ivóvíz.

 

A termék nyomokban szezámmagot tartalmazhat!

Általános tápértéktartalom

100g termékben

Energia

1.892 kJ/454 kcal

Zsír

amelyből telített zsírsavak

31,0 g

12,0 g

Szénhidrát

amelyből cukrok

38,0 g

15,0 g

0,44 g

Fehérje

4,9 g

Tömeg

95 gramm

Minőségét megőrzi

Gyártástól számított 15 hónap (bontatlan csomagolásban, fagyasztott állapotban). Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nap, hó, év).

Elkészítés

Tegye a terméket felengedés nélkül 190°C-ra előmelegített légkeveréses sütőbe, és süsse kb. 18 percig. (A sütési idő a sütő típusától függően változhat).