Pekándiós, Juharszirupos fonat
–
Pekándiós, Juharszirupos fonat
Összetevők:
Tészta: Búzafinomliszt, margarin (pálma- és repceolaj, ivóvíz, emulgeálószer (növényi E471), étkezési só, savanyúságot szabályozó anyag (E330), természetes aroma anyag, A-vitamin, természetes aroma), ivóvíz, pasztörizált tojássárgája, cukor, élesztő, sütőpor (dextróz, emulgeálószer (növényi (E472e), lisztkezelő szer (E300, alfa-amiláz, xilanáz) stabilizálószer (E440(i)), étkezési só, malátázott búzaliszt.
Töltelék: cukor, margarin (pálma- és repceolaj, ivóvíz, emulgeálószer (növényi E471), érkezési só, savanyúságot szabályozó anyag (E330), természetes aroma anyag, A-vitamin, természetes aroma), ivóvíz, juharszirup 1%, pudingpor (cukor, módosított keményítő, tejfehérje), zsírpor (kókuszzsír, glükóz szirup, kazeinát (tej), sovány tejpor, stabilizálószer (E339(ii), E404, E450(iii)), természetes vanília aroma, étkezési só, színezék (E160a(iii), természetes aroma), búzafinomliszt, nádcukor szirup, sűrítőanyag (E401, E440), természetes aroma.
Dekoráció: pekándió 4%, cukormáz (ivóvíz, fényező anyag (E953) cukor, zselésítő anyag (E406), savanyúságot szabályozó anyag (E330)), ivóvíz.
A termék nyomokban szezámmagot tartalmazhat!
Általános tápértéktartalom | 100g termékben |
Energia | 1.892 kJ/454 kcal |
Zsír amelyből telített zsírsavak | 31,0 g 12,0 g |
Szénhidrát amelyből cukrok | 38,0 g 15,0 g |
Só | 0,44 g |
Fehérje | 4,9 g |
Tömeg
95 gramm
Minőségét megőrzi
Gyártástól számított 15 hónap (bontatlan csomagolásban, fagyasztott állapotban). Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nap, hó, év).
Elkészítés
Tegye a terméket felengedés nélkül 190°C-ra előmelegített légkeveréses sütőbe, és süsse kb. 18 percig. (A sütési idő a sütő típusától függően változhat).