Sárgabarackos croissant

Sárgabarackos croissant

Összetevők:

búzaliszt, ivóvíz, töltelék 17,5% , töltelék 16,5% (cukor, barackvelő 43%, zselésítő anyag: E440i, aroma, savasságszabályozó: E330, tartósítószer: E202) cukor, élesztő, búzaglutén, étkezési só, tojás, emulgeálószer: E472e, aroma, búza dextróz, lisztkezelőszer: E300, enzim. E471, tejkrém por, citromlé por, természetazonos aroma) cukor, élesztő, búzaglutén, étkezési só, emulgeálószer: E472e, tojás, aroma, búza dextróz, lisztkezelőszer: E300, enzim.

 

A termék nyomokban földimogyorót és dióféléket tartalmazhat!

Általános tápértéktartalom

100g termékben

Energia

1.551 kJ/370 kcal

Zsír

amelyből telített zsírsavak

17,1 g

11,1 g

Szénhidrát

amelyből cukrok

47,1 g

15,5 g

0,89 g

Fehérje

5,9 g

Tömeg

90 gramm

Minőségét megőrzi

Gyártástól számított 360 nap (bontatlan csomagolásban, fagyasztott állapotban). Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nap, hó, év).

Elkészítés

Légkeveréses sütőben: süsse kb. 15-20 percig 180-200 °C-on,Helyezze a fagyott terméket a sütőlapra A már kiolvasztott terméket ne fagyassza újra.