Sokmagvas croissant

Sokmagvas croissant

Összetevők:

Búzaliszt, ivóvíz, vaj (19%), teljeskiőrlésű liszt (10%), magvak 4% (mák, barna lenmag, napraforgó mag), dekoráció 3% (mák 75%, barna lenmag, sárga lenmag, napraforgómag, zabpehely) cukor, élesztő, tojás, étkezési só, búzaglutén, lisztkezelőszer (E300), enzim.

 

A termék nyomokban szóját tartalmazhat!

Általános tápértéktartalom

100g termékben

Energia

1.651 kJ/396 kcal

Zsír

amelyből telített zsírsavak

23,0 g

13,0 g

Szénhidrát

amelyből cukrok

37,0 g

3,7 g

1,2 g

Fehérje

9,3 g

Tömeg

80 gramm

Minőségét megőrzi

Gyártástól számított 360 nap (bontatlan csomagolásban, fagyasztott állapotban). Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nap, hó, év).

Elkészítés

Légkeveréses sütőben: süsse kb. 15-20 percig 180-200 °C-on,Helyezze a fagyott terméket a sütőlapra A már kiolvasztott terméket ne fagyassza újra.