Vajas croissant

Vajas croissant

Összetevők:

Búzaliszt, vaj (18%), ivóvíz, cukor, élesztő, tojás, búzaglutén, étkezési só, búzadextróz, emulgeálószer (E472e, E471), lisztkezelő szer (E300), enzim.

Általános tápértéktartalom

100g termékben

Energia

1.672 kJ/399 kcal

Zsír

amelyből telített zsírsavak

19,6 g

12,7 g

Szénhidrát

amelyből cukrok

47,0 g

6,8 g

1,14 g

Fehérje

7,7 g

Tömeg

55 gramm

Minőségét megőrzi

Gyártástól számított 360 nap (bontatlan csomagolásban, fagyasztott állapotban). Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nap, hó, év).

Elkészítés

Légkeveréses sütőben 15-17 perc 180°C-on. Előzetes olvasztás nélkül helyezze a süteményeket a sütőrácsra. A már kiolvasztott terméket ne fagyassza újra.