Meggyes- mákos tallér

Meggyes- mákos tallér

Összetevők:

mákos-meggyes töltelék (40%) {mákos töltelékalap (23,3%) [cukor, hőkezelt őrölt darált mák (9,3%), morzsa (búzaliszt, ivóvíz, étkezési só, élesztő), módosított burgonyakeményítő, sovány tejpor, étkezési só, aroma (kristály vanillin), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav)], magozott meggy (6,5%), ivóvíz, morzsa (búzaliszt, ivóvíz, étkezési só, élesztő)}, búzaliszt, ivóvíz, margarin [növényi olajok (pálmaolaj, repceolaj), ivóvíz, emulgeálószer (zsírsavak mono- és digliceridjei), étkezési só, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), tartósítószer (kálium-szorbát), aroma], omlós tésztakeverék [cukor, búzaliszt, teljes tojáspor, sovány tejpor, étkezési só, csomósodást gátló anyag (kalcium-szulfát), emulgeálószerek (nátrium-sztearoil-2-laktilát, zsírsavak mono- és digliceridjei, zsírsavak mono- és digliceridjeinek mono- és diacetil-borkősav-észterei), tartósítószer (kalcium-propionát), dextróz, lisztkezelő szer (aszkorbinsav)], tésztakeverék [cukor, növényi zsír (pálma), sovány tejpor, étkezési só, tejsavópor, teljes tojáspor, emulgeálószerek (zsírsavak mono- és digliceridjei, zsírsavak mono- és digliceridjeinek mono- és diacetil-borkősav-észterei, nátrium-sztearoil-2-laktilát), porított kovász [búzaliszt, víz, starterkultúra], tartósítószerek (kalcium-propionát, szorbinsav), szójaliszt, aroma (kristály vanillin), színezék (karotinok), csomósodást gátló anyag (kalcium-szulfát), lisztkezelő szer (aszkorbinsav)], élesztő, tojássárgája lé, tojásfehérje lé.

 

A termék nyomokban szezámmagot és dióféléket tartalmazhat!

Általános tápértéktartalom

100g termékben

Energia

1.400 kJ/ 334 kcal

Zsír

amelyből telített zsírsavak

14,0 g

3,9 g

Szénhidrát

amelyből cukrok

45,0 g

19,0 g

0,43 g

Rost:

1,1 g

Fehérje

6,3 g

Tömeg

100 gramm

Minőségét megőrzi

Gyártástól számított 12 hónap (bontatlan csomagolásban, fagyasztott állapotban).

Elkészítés

Vegye ki a terméket a fagyasztóból, 1 órán át hagyja felengedni szoba hőmérsékleten, majd süsse készre a terméket 180C°-on 5-6 percig.