Sárgabarackos croissant
–
Sárgabarackos croissant
Összetevők:
búzaliszt, ivóvíz, töltelék 17,5% , töltelék 16,5% (cukor, barackvelő 43%, zselésítő anyag: E440i, aroma, savasságszabályozó: E330, tartósítószer: E202) cukor, élesztő, búzaglutén, étkezési só, tojás, emulgeálószer: E472e, aroma, búza dextróz, lisztkezelőszer: E300, enzim. E471, tejkrém por, citromlé por, természetazonos aroma) cukor, élesztő, búzaglutén, étkezési só, emulgeálószer: E472e, tojás, aroma, búza dextróz, lisztkezelőszer: E300, enzim.
A termék nyomokban földimogyorót és dióféléket tartalmazhat!
Általános tápértéktartalom | 100g termékben |
Energia | 1.551 kJ/370 kcal |
Zsír amelyből telített zsírsavak | 17,1 g 11,1 g |
Szénhidrát amelyből cukrok | 47,1 g 15,5 g |
Só | 0,89 g |
Fehérje | 5,9 g |
Tömeg
90 gramm
Minőségét megőrzi
Gyártástól számított 360 nap (bontatlan csomagolásban, fagyasztott állapotban). Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nap, hó, év).
Elkészítés
Légkeveréses sütőben: süsse kb. 15-20 percig 180-200 °C-on,Helyezze a fagyott terméket a sütőlapra A már kiolvasztott terméket ne fagyassza újra.