Sokmagvas croissant
–
Sokmagvas croissant
Összetevők:
Búzaliszt, ivóvíz, vaj (19%), teljeskiőrlésű liszt (10%), magvak 4% (mák, barna lenmag, napraforgó mag), dekoráció 3% (mák 75%, barna lenmag, sárga lenmag, napraforgómag, zabpehely) cukor, élesztő, tojás, étkezési só, búzaglutén, lisztkezelőszer (E300), enzim.
A termék nyomokban szóját tartalmazhat!
Általános tápértéktartalom | 100g termékben |
Energia | 1.651 kJ/396 kcal |
Zsír amelyből telített zsírsavak | 23,0 g 13,0 g |
Szénhidrát amelyből cukrok | 37,0 g 3,7 g |
Só | 1,2 g |
Fehérje | 9,3 g |
Tömeg
80 gramm
Minőségét megőrzi
Gyártástól számított 360 nap (bontatlan csomagolásban, fagyasztott állapotban). Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nap, hó, év).
Elkészítés
Légkeveréses sütőben: süsse kb. 15-20 percig 180-200 °C-on,Helyezze a fagyott terméket a sütőlapra A már kiolvasztott terméket ne fagyassza újra.