Vanília pudingos tallér
–
Vanília pudingos tallér
Összetevők:
vanília ízű töltelék (40%) {ivóvíz, cukor, módosított kukoricakeményítő, dextróz, sovány tejpor, stabilizátor: cellulóz, nátrium-karboxi-metil-cellulóz; étkezési só, színezék: titán-dioxid, lutein; emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei; aromák, tartósítószer: kálium-szorbát; savanyúságot szabályozó anyag: borkősav}, búzaliszt, ivóvíz, margarin [növényi olajok (pálmaolaj, repceolaj), ivóvíz, emulgeálószer (zsírsavak mono- és digliceridjei), étkezési só, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), tartósítószer (kálium-szorbát), aroma], omlós tésztakeverék [cukor, búzaliszt, teljes tojáspor, sovány tejpor, étkezési só, csomósodást gátló anyag (kalcium-szulfát), emulgeálószerek (nátrium-sztearoil-2-laktilát, zsírsavak mono- és digliceridjei, zsírsavak mono- és digliceridjeinek mono- és diacetil-borkősav-észterei), tartósítószer (kalcium-propionát), dextróz, lisztkezelő szer (aszkorbinsav)], tésztakeverék [cukor, növényi zsír (pálma), sovány tejpor, étkezési só, tejsavópor, teljes tojáspor, emulgeálószerek (zsírsavak mono- és digliceridjei, zsírsavak mono- és digliceridjeinek mono- és diacetil-borkősav-észterei, nátrium-sztearoil-2-laktilát), porított kovász [búzaliszt, víz, starterkultúra], tartósítószerek (kalcium-propionát, szorbinsav), szójaliszt, aroma (kristály vanillin), színezék (karotinok), csomósodást gátló anyag (kalcium-szulfát), lisztkezelő szer (aszkorbinsav)], élesztő, tojássárgája lé, tojásfehérje lé.
A termék nyomokban szezámmagot, dióféléket és földimogyorót tartalmazhat.
Általános tápértéktartalom | 100g termékben |
Energia | 1.178 kJ/ 280 kcal |
Zsír amelyből telített zsírsavak | 9,4 g 4,7 g |
Szénhidrát amelyből cukrok | 44,0 g 18,0 g |
Só | 0,44 g |
Rost: | 1,2 g |
Fehérje | 4,2 g |
Tömeg
100 gramm
Minőségét megőrzi
Gyártástól számított 12 hónap (bontatlan csomagolásban, fagyasztott állapotban).
Elkészítés
Vegye ki a terméket a fagyasztóból, 1 órán át hagyja felengedni szoba hőmérsékleten, majd süsse készre a terméket 180C°-on 5-6 percig.